Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

De Houtsnip B.V.

De Houtsnip B.V. produceert en levert houtsnips, krullen, zaagsel en houtmeel voor rokerijen en dierverblijven. Wij werken met een klein team van 5 man en produceren al onze producten op een duurzame wijze. Per dag komen er ongeveer  1-2 vrachten boomstammen binnen die vervolgens worden gemalen of geschaafd en dan gedroogd afgezeefd in houtsnippers, zaagsel, houtkrullen, blokken of chunks.

Werkwijze

De boomstammen komen hoofdzakelijk uit het bos van staatsbosbeheer.   Als ze bij ons komen worden ze opgeslagen tot dat ze verwerkt worden. De verwerking gaat als volgt: de boomstammen worden versnipperd, gedroogd en gezeefd dit geldt voor elke soort en maat die wie kunnen leveren. De snippers worden gedroogd in een oven op onze eigen "afval".

Er worden verschillende vochtmonsters genomen om een goede kwaliteit hout te leveren. Ons hout is FSC en ISO22000 gecerticifeerd. 

Titel

Zo ziet de De Houtsnip B.V. eruit

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren