Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Rookkrullen

Voor het roken van eten in een smoker, rookoven of bakoven heb je rookhout nodig. Rookhout kunnen we onderscheiden in rookmot, chips en chunks. Rookmot is fijn zaagsel dat voornamelijk wordt gebruikt voor het koud roken, ideaal voor in de smoker of rookoven. Rookchips hebben een formaat van 4mm tot enkele centimeters en kan alleen worden gebruikt in een rookoven of bakoven. Rookchunks zijn brokken hout van ongeveer 5-7 cm en kan worden gebruikt in de smoker of rookoven. Rooksticks zijn stukken hout van ongeveer 30cm en wordt gebruikt voor het warm roken in de rookoven.
"hier kan je eventueel nog meer vertellen over andere soorten rookhout, rookplanken, rooksticks, wood paper?"

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren